O nama

Joning je tvrtka specijalizirana za obavljanje usluga rušenja objekata, recikalžu i drobljenje reciklažnog otpada, usluge građevinskom mehanizacijom, specijalni prijevoz i prodaju teretnih i priključnih vozila te građevinskih strojeva.

Zašto odabrati nas?


U našem prodajnom prostoru dočekat će vas stručno osoblje, koje će vam poželjeti dobrodošlicu te svojim stručnim savjetima i širokom ponudom vozila osigurati ispunjavanje vaših individualnih zahtjeva. Joning kreira jedinstvenu ponudu za vas, ovisno o vašim željama, specifičnosti vašeg posla, vašim poslovnim planovima te vašem pogledu u budućnost! Na prvom nam je mjestu zadovljstvo našeg kupca, a naš cilj je očuvanje dobre i dugoročne suradnje s našim klijentima!

Joning je započeo s radom 1987. godine. Nakon dugogodišnjeg iskustva u građevinarstvu specijalizirali smo se za izvođenje radova rušenja i uklanjanja objekata, recikliranje građevinskog otpada, drobljenje kamenog materijala, prijevoze specijalnih tereta kao i zemljane radove.

Svakodnevno pratimo i usvajamo nove tehničko -tehnološke inovacije radi poboljšanja kvalitete usluge. Mehanizacija koju koristimo prilagođena je specijalnim zahtjevima svih vrsta radova, a naši djelatnici visokokvalificirani za rukovanje istom.

Hrvatski