Građevinarstvo

Obratite nam se s punim povjerenjem, jer mi vjerujemo u ono što radimo! Naše je osoblje stručno i odgovorno, naša mehanizacija moderna i besprijekorno održavana, a naše tehnologije inovativne i ekološki prihvatljive. Ako su vam potrebne usluge rušenja objekata i uklanjanja objekata, kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas

Galerija

Galerija

Rušenje i uklanjanje objekata

Suvremeni strojevi s hidrauličkim alatima bez vibracija i sa smanjenim utjecajem na okoliš ključni su za uspješno rušenje i uklanjanje objekata.

Pogledajte video rušenja Rusenje i uklanjanje

Reciklaža građevinskog otpada

U okviru registrirane djelatnosti i odgovarajuće Dozvole za gospodarenje neopasnim otpadom oporabljujemo otpad mobilnim drobilnim postrojenjima na mjestu nastanka otpada (gradilištu).

Reciklaza gradevinskog otpada

Drobljenje i reciklaža

Proizvodnja kamenih frakcija u kamenolomu. U radu se polazi od razvrstavanja kamena kao sirovine po skupinama te se razmatraju način odabira lokacija kamenoloma.

Drobljenje i reciklaza

Usluge građevinskom mehanizacijom i niskogradnja

Nudimo usluge zemljanih radova, iskopa i niskogradnje. Kvalitetna oprema, bogato iskustvo i efikasna radna snaga u zadanim će rokovima ispuniti sve zahtjeve koji se pred njih postave.

Usluge gradevinskom mehanizacijom

Prijevoz specijalnog tereta – specijalni transporti

Prijevozi tereta raznih gabarita uz pratnju i dozvolu za prijevoz. Obzirom da je riječ o izvanrednim situacijama, u kojima svaka stavka prijevoza mora biti pomno razrađena posebnu pozornost pridonosimo i samoj organizaciji transporta i po potrebi vršimo terensku ekspertizu.

Prijevoz specijalnog tereta

Rezanje i bušenje betona

Usluge rezanja i bušenja betona prefesionalnom opremom i osposobljenim osobljem. Bušimo ili režemo stropne, podne ili zidne otvore od armiranog betona. Bušenja ventilacijskih i drugih otvora u obiteljskim kućama ili javnim objektima, obavljamo milimetarski precizno i brzo.

Hortikultura

Hortikultura je znanost o intenzivnom, komercijalnom uzgoju kultiviranih biljaka poput povrća, voća, cvijeća te plantaža šumskog drveća, uzgoja sjemena i sl.

Hortikultura

Pošaljite nam upit

ili nas kontaktirajte na broj telefona 01/3323-131

""
1

Kontaktirajte nas

Ime i prezimeyour full name
Telefonyour full name
Porukamore details
0 /
Previous
Next
Hrvatski